Clientervaringen


Cliënt 1:
Ik ben bij Pascalle terecht gekomen met forse slaapproblematiek. Na 5-6 behandelingen ben ik nu van mijn slaapklachten af. Door heldere tips, adviezen en goede oefeningen heb ik bereikt wat ik jaren niet heb durven dromen, doorslapen en genoeg uren maken. Ik voel mij fit en energiek met dank aan Pascalle. Client 2:
Mijn zoontje is 13 jaar en bij Pascalle onder behandeling gekomen i.v.m. een scoliose en houdingsprobleem. Pascalle haar benadering is heel persoonsgericht en mijn zoon voelde zich snel bij haar op het gemak. Binnen 8 behandelingen is zijn houding veranderd en zijn we blij verrast met het resultaat. Wij zouden haar zeker aanraden.Cliënt 3:
Na een aantal jaar met bekkenklachten gelopen te hebben en verschillende therapeuten gezien te hebben, kwam ik bij toeval bij Pascalle in de praktijk.

Na een uitgebreid onderzoek waarin bleek dat mijn stuitje niet helemaal recht stond en mijn bekken niet sterk genoeg was begonnen de behandelingen. In eerste instantie corrigeerde Pascalle het stuitje wat gelijk een verlichting gaf van mijn klachten. Doormiddel van verschillende oefeningen, tips en adviezen werd mijn bekken weer sterker en stabieler en kon ik weer zonder pijn wandelen en spelen met mijn kinderen.
Door de juiste begeleiding, socialiteit en vertrouwen vanuit Pascalle ben ik weer waar ik wilde staan. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen zo aanraden naar Pascalle. 

 

Client 4:
 Na 25 jaar intensief gehockeyd te hebben kreeg ik opeens na een zware wedstrijd last van rug en schouders.

Na diverse bezoeken aan fysio waren de klachten niet verholpen en kwam alleen het advies om zooltjes te nemen voor mijn knokkelvoeten.
Mijn moeder adviseerde mij om een houding check te laten doen bij Mensendieck en zo kwam ik uit bij de praktijk van Pascalle, die zeer goed beoordeeld werd. Na grondige analyse van mijn houding in verschillende poses en bekijken van videobeelden, werd duidelijk dat ik een verkeerde voorkeurshouding had. Dit zorgde voor een bochtje en spanning in de onderrug, waardoor mijn schouderspieren ging corrigeren. Pascalle heeft mij gerichte oefeningen gegeven waardoor in fases de juiste spiergroepen kon trainen. Op dit manier staat mijn rug nu weer recht en loop ik nu niet meer als een hockeyster gebogen over straat.
Haar persoonlijke benadering, inhoudelijke expertise en vrolijke karakter zorgden ervoor dat ik gemotiveerd bleef om oefeningen te bl4ijven doen met vertrouwen in het resultaat! 


Client 5: 

Ik had al heel lang hele erge hoofdpijn en daar heel veel problemen mee. Ik ben toen naar de huisarts gegaan en die heeft mij doorgestuurd naar het ziekenhuis. Na een paar testen die gelukkig goed waren heeft de dokter mij doorgestuurd naar Mensendieck. Ik had er nog nooit van gehoort en wist ook niet was en wat ik er van kon verwachten. Op me eerste afspraak werd er eerst even gekeken en besproken wat er aan de hand was. Al snel kwam er uit waardoor ik steeds hele erge hoofdpijn had. Spanningshoofpijn door me nek en me houding waren de boosdoener. We gingen al gelijk al aan de slag. Pascalle ging me nek masseren en aan me houding werken. Al snel merkte ik al resultaat. Ik ging beter zitten, staan en ik voelde me ook zekerder worden. Ik keek naar voren ipv naar beneden. Als het iets niet lukt of niet gelijk lukt blijft ze doorgaan tot het wel lukt met heel veel geduld en humor gaat Pascalle ervoor. Het is echt een top therapeute die echt het beste voor heeft met der cliënten. Je gaat niet eerder weg tot Pascalle er zeker van is dat je er klaar voor ben. Maar je kan ook altijd nog terug komen voor problemen. Ik ben enorm tevreden. Het is echt aan te raden. Ik raad al mijn familie en vrienden aan. Dat als ze problemen hebben om bij Pascalle Koster Mensendieck te komen. 
 

Cliënt 6:

'Met mijn rugklachten ben ik terecht gekomen via de huisarts bij vele specialisten. De ene zei dit de ander zei dat, vele oefeningen gekregen van diverse personen en veel fysiotherapie maar niets wat werkte. MRI scan laten doen en diversen foto's laten maken maar de specialist vertelde mij dat er niks aan de hand was met mijn rug. Toen ben ik hier terecht gekomen en het eerste wat mij verteld werd is dat mijn bekken scheef stonden dus vandaar mijn rugklachten, advies was om een zooltje te gebruiken in mijn schoenen en diverse oefeningen te doen om de klachten te verminderen. Ik kan u deze praktijk aanbevelen de omgang met de mensen is zeer vriendelijk en duidelijke uitleg over de oefeningen. Ik hoop dat ik voor mijn rugklachten weg kan blijven bij hun, maar zodra ik weer klachten krijg ga ik niet aarzelen, ik ga gelijk terug naar deze geweldige praktijk. Nogmaals bedankt voor het verhelpen van rugklachten."

 

Cliënt 7:

"Ik kwam bij de praktijk door de verwijzing vanuit de huisarts. Ik liep al 3 jaar met rugklachten, maar tot op heden hielp geen enkele behandeling. Maar bij deze praktijk was ik binnen 4 weken van mijn klachten af, doordat ik mijn houding leerde veranderen. Het is tevens een fijne therapeut die begrip toont voor jouw als persoon, dit heb ik als zeer prettig ervaren"

 

Cliënt 8:

"Vanuit een sportklacht kwam ik bij de praktijk van Pascalle terecht. Zij heeft mij behandeld gericht op mijn klacht en door het filmen van bewegingen op mijn sportveld kon ik zelf zien wat ik fout deed, en wist ik waar ik aan moest werken. Nu ben ik 10 weken verder en sport ik weer volledig met veel plezier, zonder enige pijnklacht te ervaren aan mijn knieën."