Vanaf Februari tot half April een stagiair

29-01-2020 - Pascalle Koster

Beste Patiënten, verwijzers,

Vanaf begin Februari zal Thomas in onze praktijk aanwezig zijn om zijn 10-weken durige Junior stage te lopen.
Wanneer u niet wilt dat Thomas aanwezig is bij de behandeling, dan is dit u goed recht, geef dit dan even aan wanneer wij u ophalen uit de wachtkamer. 
Thomas zal met de tijd ook behandelingen/oefeningen geven onder supervisie van Pascalle, wanneer u dit niet prettig vind geeft dit dan ook graag aan.

Hieronder stelt Thomas zich kort aan u voor, bij medewerkers kunt u dit ook nog teruglezen:
 

Ik ben Thomas Vollebergh, ik ben 22 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van oefentherapie Cesar ik kom 10 weken stage lopen bij Oefentherapie Praktijk Koster.

Ik kom van de opleiding CIOS in Hoofddorp tijdens deze studie heb ik een specialisatie Anatomie en Trainingsleer gedaan en succesvol afgestudeerd. Tijdens deze studie ben ik stage gaan lopen bij een sportschool in Amsterdam bij Vondelgym. Hier heb ik veel groepslessen gegeven voornamelijk veel praktisch geleerd om voor groepen te staan, waar ik een enorme kick van kreeg.

Na het CIOS heb ik de keuze gemaakt om te beginnen met studeren aan de Hogeschool Utrecht Oefentherapie Cesar. Met als overkoepelde doel dat dat ik als trainer/ therapeut patiënten naar een ander niveau kan helpen. Nog welke klacht van de patiënt, in de breedte van zorg professional iedereen zou kunnen helpen.

Ik hoop graag tijdens deze stage veel patiënten te helpen en mijn geleerde kennis van de 2 jaar in de praktijk te brengen. Ik zal op de Oefentherapie praktijk Koster op maandag en woensdagen rondlopen en sta open om jullie allen te ontvangen, en training gerelateerde vragen kan ook altijd :-)

Tot snel!

Thomas Vollebergh